Nov 21, 2012

Optiplaza Experience

      Proslog vikenda bili smo u Uscu jer smo imali jedan jako zanimljiv zadatak. U prodavnici Optiplaza trebalo je da izaberemo nekoliko modela  naocara koji nam se najvise svidjaju i predstavimo ih na blogu. Medjutim, taj zadatak se oduzio kada smo videli koliko sirok i raznolik izbor naocara Optiplaza nudi. Zaista je bilo tesko odluciti se samo za dva-tri para, pa nam nemojte zameriti na velikom broju fotki . :) 

Ponuda u Optiplazi ogleda se u moru razlicitih modela, kako suncanih naocara, tako i onih koje su predvidjene za potrebe Vaseg vida. Sigurni smo da ce Vam na pocetku biti tesko da se na " prvu loptu " odlucite za jedan model i da cete biti baceni na slatke muke bas kao sto smo bili i mi. Zato je tu preljubazno i strucno osoblje da Vam pomogne da izaberete naocare koje su savrsene za Vas.
Brendovi koje mozete pronaci u prodavnicama Optiplaze su Ray Ban, Prada, Guess, D&G, Diesel, DKNY, Harley Davidson, Police, Gant i mnogi drugi. Cestim akcijama, promocijama i poklonima svetski poznati brendovi ovde postaju dostupniji i pristupacniji nasem dzepu.

U sklopu prodajnih objekata nalaze se i oftamoloske ordinacije u kojima dezuraju cetiri strucnjaka iz oblasti oftamologije spremni da rese Vase probleme sa ocima. Ono sto je nas posebno odusevilo je cinjenica da su pregledi BESPLATNI ! 
Mi Vam toplo preporucujemo da prosetate do prodavnica Optiplaze i zabavite se birajuci naocare ili obavite pregled koji dugo odlazete. Javite nam kako je bilo!

Last weekend we were in Optiplaza shop and had so much fun! This shop is very famous because they are offering many brends of sunglasses that are simply amazing! Also, in Optiplaza you can have ophthalmologic examination for free! 


     





















Za Inesine nokte pobrinula se fantasticna Jelena Relic. Kontakt telefefon 064/1193651.




Na prvom spratu TC Usce nalazi se stand Paradox-a na kojem mozete pronaci nesto jeftinije, ali i dalje vrlo lepe i kvalitetne naocare. U okviru standa prodaju se i asesoari za zimu koji su nas prosto odusevili i ja nisam odolela da ih ne probam :) Slatki su i topli i iako nisam ljubitelj kapa i grejaca, ove cu sigurno nositi i preporucujem ih svima! Ne mora zima da bude dosadna :)












Prodajna mesta Optiplaze nalaze se u TC Delta City na prvom spratu ( kontakt telefon 011 / 22-03-833 ) i u TC Usce na drugom spratu ( kontakt telefon 011 / 31-21-055 ).

Ines

Majica/Shirt Zara
Pantalone/Pants Tally Weijl
Ogrlica/Necklace Accessorize
Sat/Watch Guess

Marko

Majica/Shirt Zara
Farmerke/Jeans Zara
Kardigan/Cardigan Pull And Bear
Patike/Sneakers Diesel






20 comments:

  1. Ines preslatka si prava dama

    ReplyDelete
  2. Marko,postoje i druge robne marke osim Zare!
    Ne mozes da budes fashionista u uniformi i istoj pozi za slikanje SVAKI put!!!

    ReplyDelete
  3. Lepote dve! <3
    Ta kapica ti savrseno pristaje:)

    ReplyDelete
  4. Marko nosi sta ti se svidja i koliko hoces ..ne obaziri se

    ReplyDelete
  5. Vas dvoje ste mi potpuni hit. Marko kupuj sta volis, od sutra cemo zajedno u Dioru pa do smrti ;-) imate novog flw,a. Pratite i Vi nas. xxo

    ReplyDelete
  6. Uh bio bi i nama tezak izbor :D ! U svakom slucaju lepe modele ste izabrali!

    ReplyDelete
  7. Lepi kao i uvek!

    ReplyDelete
  8. A koje su to povoljne cene ovih djozluka?

    ReplyDelete
  9. INES jel ovo tvoja prava kosa ili si je nadogradila?

    ReplyDelete
  10. Uh, naocare su strava!
    A i vi ste super! <3

    peculiarchick.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Izaberi koje napcare zelwlis ines poklon od mene

    ReplyDelete
  12. Provereno znam da je ovo skupa prodavnica. Ko jos u Srbiji moze da da pola plate na naocare? Nije lepo prkositi sa pet pari naocara kad ljudi nemaju para.

    ReplyDelete
  13. Veliki sam ljubitelj naocara :)

    ReplyDelete
  14. Prve mackaste su ti najbolje <3

    ReplyDelete