Oct 16, 2012

It's all about nails

Proteklog vikenda posetili smo Sajam Kozmetike u Beogradu. Iskoristili smo suncan dan da napravimo par fotki, a zatim smo bili na standu Jelene Relic, gde je sa razlogom bila najveca guzva tokom citavog trajanja Sajma. Jelena je, zajedno sa svojim sjajnim timom demonstrirala najnovije tehnike nadogradnje i izlivanja noktiju, kao i nail art-a, koje su prvi put vidjene kod nas. Zbog divne saradnje, resili smo da ovaj post posvetimo Nail centru Jelena Relic.




Nail centar Jelena Relic jedinstven je po tome sto ga cine edukativni centar i kozmeticki salon. Poznat kao salon koji postuje visoke standarde, poseduje licencu svetski poznate Magnetic Nail Akademije, po cijem se programu rukovodi.  Takodje, Jelena Relic je zastupnik Minx folija za Srbiju,  cija su zastitna lica Rihanna, Beyonce, Lady Gaga, Nicky Minaj,... Mi ih obozavamo i preporucujemo svima koji zele nokte zbog kojih ce vas zaustavljati na svakom koraku!



Usluge edukativnog dela Nail Centra su : obuke za nadogradnju noktiju, edukacija iz oblasti nail art-a poput akvarela,  one stroke tehnika, 3D Nail art, mix media, edukacija iz oblasti akrila i gela i mnoge druge zanimljive tehnike. 



Usluge kozmetickog dela Nail Centra su : nadogradnja i izlivanje noktiju gel i akril tehnikom, iscrtavanje noktiju tehnikama akvarela, one stroke tehnikom, mix media, 3D Nail art, kao i klasicne kozmeticke usluge : pedikir, depilacija, trajno lakiranje, ...




Sa zadovoljstvom vam preporucujemo ovaj jedinstveni salon, u koji kada jednom dodjete, ostajete zauvek njihova musterija!










Za Inesine nokte pobrinula se fantasticna Jelena Relic. Kontakt telefefon 064/1193651.







Nail Centar Jelena Relic nalazi se u Beogradu, u ulici Despota Djurdja 13 ( Dorcol ), a kontakt telefoni su 064/1193651, 011/2920689, 011/2920688.

Ines

Jakna/Jacket Zara
Majica/Shirt Corteiel
Pantalone/Pants Terranova
Cizme/Boots Miss Sixty
Torba/Bag Zara
Prsten/Ring H&M


Marko

Majica/Shirt Zara
Jakna/Jacket Zara
Pantalone/Pants Zara
Patike/Sneakers Beso de loco



















29 comments:

  1. Lepote dve <3
    Jao ukrala bih ti te panatalone a i Marku isto! ;)

    ReplyDelete
  2. ovi nokti prikazani na slikama su katastrofalni. kakav kič i neukus, pogotovo ovi špicasti, majko sveta. devedesete se vraćaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. slazem se, ne znam da li sam ikada videla na nekoj bogatoj i odmerenoj, pre svega obrazovanoj javnoj licnosti, koja drzi do sebe nokte koji su poput kandzi. Obicno su to odnegovani kratki nokti mirnih nijansi ili smirene crvene boje.

      Delete
  3. :D Markova kombinacija prelepa :D kao i sve ostale do sad :D Gde se nalazi ta prodavnica beso de loco ? :D Anonymous xoxo

    ReplyDelete
  4. Ni meni se nokti ne dopadaju. Ali stajling Ines i Marka da :) Bravo :)))
    I veliki komplimenti za čizme koje nosi Ines.

    ReplyDelete
  5. Inesine cizme i torba su prelepi... :) Njeni nokti ne izgledaju nesto posebno u ovom postu. Primeri Jelenonog rada su fantasticni...

    http://sparklyget.blogspot.com/2012/10/our-lovely-marina.html

    ReplyDelete
  6. <3 sve ! :-))
    pratimo!

    follow us http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Mnogo dobra jakna :) Tek sad sam naisla na ovaj blog i zelim da pohvalim ideju :) Super ste, pratim vas :)



    http://parisiamcomingbyjelena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Joj, ja tražim već 2 godine takve pantalone!!! Znaš li gde ih mogu naći???

    ReplyDelete