Oct 30, 2012

I love Amika


Moram da priznam da sam godinama provodila sate i sate kod frizera i uvek sam mislila da je nemoguće sama da sredim svoju kosu. Kao kod svake devojke koja dugo vremena tretira svoju kosu redovnim farbanjem u plavo, naravno da moja kosa nije ostala imuna i došlo je do raznih oštećenja.

Ipak, trudim se da bude maksimalno negovana, te se nisam usuđivala da sama koristim različite proizvode za stilizovanje kose.

Nedavno sam dobila dva sjajna proizvoda brenda Amika koje sam počela da koristim i uverila sam se figaro i presa neće da me pojedu i neće spaliti moju kosu :)



Moram da priznam da sam bila skeptična, ali to je očigledno bilo bez razloga. Pre svega zaljubila sam se u dizajn, a potom i kako ti proizvodi rade. Naime, Amika meni omogućava da operem kosu, osušim je i korišćenjem prese dobijem apsolutni efekat najboljeg feniranja. Iako je moja kosa ravna kada operem kosu to ipak ne izgleda sjajno. Kao što možete da vidite situacija pre je potpuno drugačija od one nakon korišćenja prese.





Moji prijatelji me često kritikuju da stalno nosim ravnu kosu, te sam se uhvatila i Amikinog figara i za desetak minuta dobijam fenomenalne lokne. Ono što je meni bilo fascinantno jeste da takođe i presa može da se iskoristi za prelamanje kose, odnosno krupnije i spiralne lokne koje izgledaju odlično.






Savremenim tehnološkim rešenjima Amika otklanja opasnost da vam se kosa ošteti, a na sve to kosu hrani i neguje, kosa postaje svilenkasta, meka i zdrava, a moj rezultat nakon korišćenja izgleda i bolje nego kada dođem iz salona.



Zaista sam morala da podelim sa vama moje oduševljenje ovim proizvodima i toplo ih preporučujem svima. Dodatne informacije o Amika proizvodima mozete pronaci na zvanicnom sajtu http://loveamika.co.rs/, a lajkovanjem Facebook stranice https://www.facebook.com/loveamika.rs mozete pratiti sve inovacije vezane za ovaj sjajan brend.
 I love Amika. 

36 comments:

  1. Sve i nekako, ali kako to da presa "hrani i neguje" kosu? :D

    ReplyDelete
  2. Koja je cena prese?

    ReplyDelete
  3. jaoj sjajno izgleda, koliko kosta i gde mogu nabaviti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam siurna za cenu, proverite sve na broju telefona 011 26 23 805

      Delete
  4. Kojom farbom se farbas,koristis li blans?

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je nekoliko boja koje smucka moja frizerka, tako da ti ne mogu precizno reci, a blans sam koristila jednom u zivotu i ne bih ga svima preporucila :)

      Delete
  5. Predobar je, moracu da nabavim jedan :)

    ReplyDelete
  6. Gde moze ovo da se vidi i kupi , jel ima prodajno mesto?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve informacije mozete dobiti na broj telefona 011 26 23 805 i na adresi Knez Mihailova 7/6 :)

      Delete
  7. Kako je slatkooooooooooooo.. :))))

    Ako imas vremena, pogledaj moj blog, tek sam ga napravila :*

    http://cathylita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Moram da priznam da sam godinama provodila sate i sate kod frizera i uvek sam mislila da je nemoguće sama da sredim svoju kosu. Kao kod svake devojke koja dugo vremena tretira svoju kosu redovnim farbanjem u plavo, naravno da moja kosa nije ostala imuna i došlo je do raznih oštećenja.

    -zar ovo ne moze da se napise pismenije, poput:
    Moram priznati da sam godinama provodila sate i sate kod frizera, misleci da je nemoguce samostalno srediti svoju kosu. Kao i kod gotovo svake devojke koja dugo ( ne pise se dugo vremena jer se podrazumeva ) tretira svoju kosu konstantnim farbanjem u plavo, ona nije ostala ni najmanje imuna i nastala su razna ostecenja.

    Slike su lepe, vi slatki, pratim vas i volim da analiziram odevne kombinacije, ali tekstovi su zaista losi.

    ReplyDelete