Oct 9, 2012

BUDAPEST WEEKEND

Protekli vikend proveli smo u jednom od najlepših gradova Evrope, Budimpešti.
Vreme nas je poslužilo pa smo po ceo dan bili u gradu, šetajući, kupujući i uživajući u restoranima i kaficima u centru grada i pored Dunava.
Ovaj prelazni period dozvoljava sve moguće odevne kombinacije, negde od polovine septembra do polovine oktobra možete videti sve na ulicama i to je veoma zanimljivo. Od kaputa i čizama, preko letnjih haljinica i bermuda, do sandala i papuča. Susreću se leto i zima na modni način.
Tako smo se i mi, bez mnogo dogovaranja odlučili za "susret" letnjeg i zimskog, majice i šortsa i debelog štrikanog džempera. U svakom slučaju bile su to dve opuštene i udobne kombinacije za pravi city tour walk.









Za Inesine nokte pobrinula se sjajna Jelena Relić. Kontakt telefon: 064/1193651










Marko

Dzemper/Sweater - Zara
Pantalone/Pants - Zara
Majica/Shirt - Pull And Bear
Patike/Sneakers - Zara


Ines

Majica/Shirt - Vintage
Sorc/Shorts - Mango
Kais/Belt - Ralph Lauren
Torba/Bag - H&M
Cizme/Boots - Fornarina



7 comments:

  1. ovaj dzemper je predobar! :)

    ReplyDelete
  2. markov džemper je sjajan. ali ines izgleda presređeno za dnevnu šetnju, sve golo, na štiklama, pravo splavarski.... i ne znam da li imaš silikone u ustima, ali baš su loše urađeni, mada to stvarno ne možeš da promeniš. čini mi se da si pre bila bolja.pozdrav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koja zloba i lupetanje. Devojka je ribetina, pa to moze i da pokaze. Ne vidim sta je ovde golo, ima sorts i zatvorenu majicu, cak sorts nije preuzan. A kamo srece da devojke vise nose stikle po gradu a ne one ogavne ugg cizmetine i baletanke. Ines, samo napred, bomba si. A i to sto te prozivaju splavarkom nije nista lose, jbg na splavovima su najbolje ribe, a padavicarke nek traze ispred dragstora i na klupi u parku!

      Delete
  3. Suncanije nego kod nas u Londonu u svakom slucaju. :)
    Zavidim vam na posjetu Budimpesti.

    ReplyDelete
  4. Super ste.
    Mina

    ReplyDelete
  5. Divni ste kao i uvek!!! <3
    Da sam na tvom mestu ukrala bih Marku dzemper ;)

    ReplyDelete
  6. Slatki ste, Ines izgleda u najmanju ruku odlicno. Kombinacije su potpuno ok. Ali imam veliku zamerku na tekstove, na mnogo mesta su konstrukcije i same recenice "sklepane", mislim da biste trebali da poradite na tome, jer ce blog biti perfektan, ako se i to dovede na visok nivo.
    Pozdrav :)

    ReplyDelete