Sep 14, 2012

SVEŽI LETNJI DANI

Nedavno smo imali čast da sajt nadlanu.com objavi našu preporuku za ovu modnu kombinaciju. Leto je na izmaku i sveži dani su sve češći, pa ovu kombinaciju možete iskoristiti i za septembar.

Devojke, pravi je momenat da odmorite omiljenu letnju haljinu i uskočite u ultramoderne "chinos" pantalone - znate one takozvane "babske",sa falticama ili na peglu. Upravo su one hit ove sezone i možete ih nositi kada tropske vrućine malo popuste. Kombinujte ih uz neobično dezenirane košulje. U buticima je veliki izbor - na vama je samo da se odlučite da li želite suncobrane, lopte, mede, palme ili pak naočare svuda po sebi. Sandale sa visokom platformom mnogo su udobnije nego štikle i moći ćete da uživate sa visine ceo dan bez previše bola u stopalima. Verujte, više bole one već predosadne baletanke. Ukoliko se odlučite za svedeni nakit, akcentujte celu kombinaciju nekim jarkim detaljem,u ovom slučaju torbom. Leto je posebno pogodno da se igrate sa nijansama svojih noktiju koliko želite. Bilo da se odlučite za tirkizno plavu ili bronzanu - uvek ste u pravu. 

E da, momci, neki savet moramo dati i vama. Teksas košulja! To je ono što treba da zapamtite i hitno nabavite jednu, ako već niste, ili preturajte malo po tatinom ormanu. Praktična je u milion varijanti, dozvoljena i za dnevne i za večernje varijante. I odlično će vam doći kad zaduva vetrić sa Dunava. Sigurno će biti i jedan od vaših omiljenih komada u sve blizoj jeseni. Ali, da se vratimo na leto. Tu su prugaste špagerice (ili bilo koje druge) koje će vas oduševiti svojom udobnošću. Pantalone u boji, ovaj put tamno crvenoj su apsolutni hit ove modne sezone i ne smete ih zaobići. Još malo prugica na majici i jedan retro kaiš i spremni ste za šetnju po gradu i druženje sa dragim ljudima. I naravno, ne zaboravite glavni asesoar, dobro raspoloženje!











Za Inesine nokte pobrinula se sjajna Jelena Relić. Kontakt telefon: 064/1193651









Ines
Košulja / Shirt - Zara
Pantalone / Pants - New Look
Sandale / Sandals - Cesare Paccioti
Torba / Bag - Dorothy Perkins
Naočare Sunglasses - Ray Ban
Nokti / Nails - Jelena Relić Nail Centar

Marko
Košulja / Shirt - TopMan
Top - Zara
Pantalone / Pants - Zara
Espadrile /  Espadrilles - Zara
Kais / Belt - vintage

Fotograf:  Mirjana Ristić Damjanović



Fotografije i tekst preuzeti sa 

6 comments:

  1. Predivni kao i uvek!
    Ines, pantalone savrseno i volim brus sto se nadzire i nokti su WOW! ;)
    Marko, ja odlepim kad vidim muskarca u crvenim pantalonama-SAVRSENO, i kako ti to nosis! :)
    Predposlednja slika na stepenicama gde se smejete je za naslovnicu!♥
    Sve pohvale naravno i fotografu! ;)

    ReplyDelete
  2. Hvala ti puno draga Ivana! Divna si :)

    ReplyDelete
  3. Prelepi ste... Ja se uvek prvo zaljubim u naocare, tako da Ines - tvojima sam odusevljena... Markove espadrile su predivne... Dopada mi se vas blog...

    http://sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ines, odlicna kombinacija, meni mozda i najbolja tvoja do sada. Nokti su predobri.
    Marko standardno dobro, pogotovo za nase prostore. Svidja mi se kad decki izidju iz nekog modnog kalupa i ne boje se malo eksperimentirat. Uglavnom, za svaku pohvalu.

    I hvala na komentaru na mom blogu. :)

    ReplyDelete
  5. Svaka cast, odlicni ste! :)
    Pogledajte ovaj sajt, www.followimages.com ako vas zanimaju blogovi i moda, verujem da ce vam i ovaj sajt biti interesantan jer se radi o postavljanju fotografija tog tipa kao i idealna prilika za sve koji se bave blogovanjem da besplatno promovisu svoj rad pred celim svetom i dobiju statistiku za to (broj pregleda, like-ova, dislike-ova i jos mnogo toga) :) pozdrav

    ReplyDelete