Sep 27, 2012

ELEGANCE ON OUR WAY

Nedavno smo posetili П1 Concept Store u prestiznom dizajnerskom kvartu Beograda, Dorcolu,  kod nase drage prijateljice Ljilje. Malo je reci da smo bili odusevljeni kako ponudom koju ova posebna radnja ima, tako i enterijerom zbog kojeg se osecate kao da niste u Srbiji. Raznovrsnost brendova koje ovde mozete pronaci zadovoljava i najrazlicitije ukuse, pa tako mozete birati dizajnerske komade Faith Connexion, BeatriceB, ToBeG, Daniela Alessandrini, zatim domace autore Bojan Otenberg, Tijana Todorovic & Ana Nikolic, Jelena Milosevic, Milovan Micevic, Miro Misljen, Dusan Dokic.

Ostavila nas je bez daha kolekcija unikatnih torbi i nakita Bojana Otenberga, mladog kreatora iz Beograda. Torbe sa njegovim potpisom su zaista pravo remek delo, a svaka zena ima mogucnost da dobije personalnu torbu u dogovoru sa Bojanom i tako ima komad koji nema niko osim nje. 
Bojan  za predstojecu sezonu predlaze narandzastu,tamno plavu i zelenu boju, pa sam se ja odlucila za ogrlicu i torbu u narandzastoj boji koji su crnu Faith Connexion haljinu podigli na jos visi nivo. Marko me je ispratiosvedenim, ali vrlo elegantnim stajlingom u kombinaciji crne, bele i boje peska.

















Za Inesine nokte pobrinula se sjajna Jelena Relić. Kontakt telefon: 064/1193651














Ines

Haljina / Dress - Faith Connexion
Torba / Bag - Bojan Otenberg
Ogrlica / Necklace - Bojan Otenberg
Cipele / Shoes - Vince Camuto
Nokti / Nails - Jelena Relic Nail Centar

Marko

Kosulja / Shirt - Zara
Sako / Jacket - Zara
Pantalone / Pants - Zara
Kais/ Belt - Zara
Masna / Bowtie - Sisley
Cipele / Shoes - Zara

 П1 Concept Store nalazi se u Beogradu, u ulici Kralja Petra 75, a kontakt telefoni su +381665557777 i +381113287658.


















12 comments:

  1. Ovaj decko ima ocajnu frizuru.. glava mu sira od ramena... Kome on moze da kaze sta o modi kad izgleda kao da je sad doso sa albanskog brda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je Markova frizura bila bolja pre, ali daleko od toga da stoje ove ostale stvari koje si napisao/la. Decko je sjajno obucen. Meni se ovaj stil bas dopada.
      Mia

      Delete
  2. Ovo je blagi uzas

    ReplyDelete
  3. marko je dobro obučen ovde, ali inače mi se ne dopada, preuske stvari nosi.Takođe, ines ovde ima baš lošu šminku i kosu, nekako mi je to ostalo na nivou beogradskih splavova krajem devedesetih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pa to je njen nivo, ocigledno

      Delete
  4. Marko, tvoj najbolji outfit do sada. I brada mi se vise svidja od brkova!:) ines, odlicne cipele, a u ogrlicu sam se zaljubila!:)

    ReplyDelete
  5. Butik je preodlican, bar ovako sa slika.
    :)

    ReplyDelete
  6. Veoma nam se dopadaju ogrlice, zaista su jedinstvene. Takođe, Inesine cipele su preslatke.
    A nekako smo u poslednje vreme postale apsolutni fanovi letir mašni.

    http://sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Sta uradi sa ustima ova devojka:( Ne, nikako...

    ReplyDelete
  8. Ines ove cipele te skracuju .. jbg
    Milica

    ReplyDelete
  9. Pogledajte novu domacu socijalnu mrezu www.followimages.com koja se bavi postavljanjem slika :) Ako vas zanimaju blogovi i moda verujem da ce vam se svideti :)

    ReplyDelete